Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 15°C
Cum 13°C
Cts 15°C

Belediyeden Okullara destek

Belediyeden Okullara destek
REKLAM ALANI
Aralık 20, 2014 10:42 am
1.632
A+
A-

Belediyeden Okullara destek

 

Dalaman Belediyesi Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın talimatı ile okullara destek olmaya devam ediyor.Okulların eksikleri Dalaman Belediyesi tarafından tamamlanıyor.

 

Dalaman Belediye Başkanı  Muhammet Şaşmaz ; “Belediye  tarafından Dalaman Öztaş  Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin giymesi için Mezuniyet Cübbesi ,Karaçalı İlk ve Ortaokulu Bahçesi’ne parke taşı döşemesi, Kapıkargın İlk ve Orta Okulu Bahçesi’ndeki futbol sahasının kale direkleri ve çocuk oyun parkı kaydırağı, tadilatta olan Çiftlik İlkokulu içerisine dolap ve pano ihtiyacının karşılanması gibi eksiklikler tamamlanıyor”

Spor Müsabakalarına destek

Şaşmaz, “Dalaman Belediyesi  tarafından okullarımızın ilçe dışında ,hatta il dışında yaptıkları spor müsabakalarına araç temini ve sporcu öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması gibi hizmetler de veriliyor. İmkanlar ölçüsünde okulların eksiklerinin giderilmesi için yardımcı oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi ve sağlıklı ortamlarda eğitim ve öğretimlerini devam ettirebilmesi için imkanlarımızın ölçüsünde okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bizlere gelen talepler doğrultusunda okullarımızın eksikliklerini gideriyoruz. Bundan sonra  da bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Haber :  Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.