Dolar 32,5591
Euro 34,8861
Altın 2.428,95
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 27°C

Belediye başkanı çocuklar gibi eğlendi

Belediye başkanı çocuklar gibi eğlendi
REKLAM ALANI
Mayıs 10, 2016 8:39 am | Son Güncellenme: Mayıs 18, 2016 8:40 am
1.666
A+
A-

Belediye başkanı çocuklar gibi eğlendi

DSC_5190

 

Köyceğiz Kültür Şenliği etkinlikleri kapsamında düzenlenen geleneksel yarışlarda çocuklar, veliler ve Belediye Başkanı Kamil Ceylan çuval yarışı yaptı.

 

Köyceğiz’de bu yıl ilki düzenlenen Kültür Şenlikleri kapsamında geleneksel yarışlar ve çocuk Uçurtma şenliği gerçekleştirildi. Kulak mesire alanında düzenlenen etkinlikte, çocuklar, veliler ve Belediye Başkanı Kamil Ceylan, çuval ve halat çekme yarışları yaptı.

Dereceye girenlere madalya ve kupa verilirken, etkinliğe katılan çocuklara 300 adet uçurtma dağıtıldı. Renkli uçurtmaların gökyüzünü süslediği şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Çocuklar ve veliler çuval yarışlarının ardından, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve belediye meclis üyeleri çuval yarışı yaptı. Meclis üyeleri bitiş çizgisine doğru yönelirken, belediye başkanı Kamil Ceylan’ın ise, ters istikamete başlama noktasına dönmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye Başkanı Kamil Ceylan, 4. Köyceğiz Yağlı Güreşleri etkinliğine bu yıl ilk defa ‘Kültür Şenliği’ni eklediklerini ve geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Amaçlarının geleneksel oyunları yaşatmak olduğunu anlatan Ceylan, “Çuval ve halat çekme yarışları yaptık. Çuvalı bize de giydirdiler. Ters koştum ve sondan birinci oldum. Kültür Şenliğimizi her sene üzerine koyarak devam ettireceğiz.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.