Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
BİST 9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Başkan Yılmaz Durdurak Bilmiyor

Başkan Yılmaz Durdurak Bilmiyor
REKLAM ALANI
Kasım 30, 2013 1:37 pm | Son Güncellenme: Aralık 2, 2013 1:23 pm
1.661
A+
A-

DSC 0004 - Başkan Yılmaz Durdurak BilmiyorDSC 0024 - Başkan Yılmaz Durdurak Bilmiyor

Başkan Yılmaz Durdurak Bilmiyor

Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz “73 Cadde ve sokak Parke Döşeniyor”

Dalaman Belediye ekipleri tarafından İlçe genelinde aralıksız sürdürülen kilitli parke çalışmaları sonrasında Dalaman’da her sokak örnek sokak anlayışı ile daha şimdiden bir çok sokak güzelleşirken çalışmaların hava şartlarının elverdiği imkan ve koşullarda aralıksız olarak sürdürülüyor.

 Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz kilit parke yapımı devam etmekte olan çalışmaları yerinde inceledi.

 Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz Dalaman’da yapılacak yollar hakkında yaptığı açıklamada; “ Plan ve program dahilinde olan tüm sokaklarımızda kilitli parke çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürülüyor gerek alt yapısı gerek üst yapısı ile Dalaman’ımız giderek daha da güzelleşecek burada yaşayan Dalaman’lı hemşerilerimiz artık bozuk,çamurlu yollarda yürümeyecekler, ilçemizi her anlamda güzelleştirmek ve her sokağımızı örnek sokak yapmak adına bir yandan alt yapı bir yandan üst yapı çalışmalarımızda devam etmekte ekiplerimiz hiç durmadan çalışmaktalar.Adile ihsan mermeci ve bazı sokakları, Cengiz Topel caddesi ve bazı sokakları, Seyfettin İnce caddesi ve bazı sokakları, Damla sokak, Şehit Karaoğlanoğlu caddesi ve sokakları, Gül sokak, Kestane sok, Işıl sok, İnönü caddesi 2. sokak , Fevzi Çakmak caddesi ve sokakları, Şehit Hamza Atakul caddesi, Atatürk caddesi 16. sokak, Atlas sokak, Yılmaz sokak, Kanarya sokak, Celal Bayar caddesi, Ahmet Karaşahin caddesi  1.sokak, Çağlayan caddesi ve 27. sokak , Zambak sokak, Topçuoğlu sokak, Aydınlar caddesi ve sokakları, 3004 sokak, Günlüklü caddesi 6. ve 10. sokaklar, Ömer Musa Siva caddesi 3. sokak, Kiraz sokak, Topçu sokak, Tabak 3. Sokak, Manolya sokak, Gazi bulvarı 10. sokak, Sülüm sokak, Çağlar sokak, Şehit Tekin Aydın caddesi ve 4. sokak, Namık Kemal caddesi, Şehit Selahi Koşar caddesi 1. sokak, Atatürk caddesi 18. sokak, Mimar Sinan caddesi, Melisa sokak, Mehmet Akif Ersoy caddesi 3. sokak ve bağlantı yolları, Battalgazi caddesi ve Özkan sokak ile birlikte toplamda 73 cadde ve sokaklar var, sokak ve caddelerde kilit parke taşları döşeme çalışmalarını yerinde inceledim.İlçemizin önemli yerlerine kilit parke taşı döşeyerek sorunlarını çözmüş olacağız.” dedi.

Başkan Yılmaz’dan şirket işçilerine kuzu ikrami

Kütahya’dan gelen şirket işçilerine özverili çalışmalarından dolayı Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz kuzu ikram etti.Başkanın kuzu ikramından dolayı işçiler teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.