Dolar 32,5521
Euro 34,7644
Altın 2.493,15
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Başkan Şaşmaza ziyaret

Başkan Şaşmaza ziyaret
REKLAM ALANI
Şubat 27, 2016 1:00 pm
1.585
A+
A-

Başkan Şaşmaza ziyaret

12768386_1864001487159920_430284577150445173_o

22-26 Şubat tarihleri arasının Vergi Haftası olması dolayısıyla Dalaman Malmüdür Yardımcısı Yasemin Gür ve Malmüdürlüğü personelleri ile birlikte Belediye Başkanı Muhammet Şaşmazı ziyarete ettiler.

 

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette açıklama yapan Dalaman Malmüdür Yardımcısı Yasemin Gür  Bu yıl 27’ncisini kutladığımız vergi haftası dolayısıyla kamu kuram ve kuruluşlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Kutlamakta olduğumuz hafta içersinde vergi bilincini anlatmak için bir takım etkinlikler düzenliyoruz. Bu haftayı dolu dolu kutlayacağız dedi.

Dalaman Malmüdür Yardımcısı Yasemin Gür ve Malmüdürlüğü çalışanları bizleri ziyarete gelmişler.Bizde kendilerine Dalaman’a özgü hediyelerimizden takdim ettik. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

Başkan Şaşmaz, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır anlayışıyla bir hareket edilerek ülkemizdeki hizmetlerin daha artırabilmesi vatandaşa daha iyi hizmetler sunulması amacıyla vergi bir memleketin toplaması gereken yapması gereken işlerin başında geliyor. Bizde tüm dünya ülkeleri gibi vergiyi iyi dağıtan ve toplayan bir ülke olmalıyız. Dalaman’ da sizlerle birlikte çalışmaktan dolayı memnunuz. İşlerinizi kolaylaştırmak noktasında bizim yapabileceğimiz konularda iş birliğine ve yardımlaşmaya hazırız” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.