Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

Başkan Saatcı, AKP seçim bürosunu ziyaret etti.

Başkan Saatcı, AKP seçim bürosunu ziyaret etti.
REKLAM ALANI
Mayıs 13, 2015 8:05 am
1.573
A+
A-

Başkan Saatcı, AKP seçim bürosunu ziyaret etti.

DSC_0209

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 7 Haziran Genel seçimleri öncesi kendisini daha önce ziyarete gelen Ak Parti Muğla Milletvekilli adayları ve Ak Parti Fethiye ilçe yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Saatcı ziyarette, “Hem Büyükşehir yasasının revizyonu hem de Fethiye’nin il olmasıyla ilgili atılacak olan adımlar, Fethiyelilerin oy verirken sandıktaki tercihlerinin en büyük faktörleri olacaktır” dedi. Başkan Saatcı yine Fethiye’nin çıkarlarını işaret etti.

 

“Hoş geldiler, sefalar getirdiler”

Ziyarete Başkan Saatcı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, Meclis üyeleri Mehmet Ünsal, Besir Pehlivan, Alaattin Yıldırım, Mehmet Sezgin katıldı. AKP heyeti Başkan Saatcı’yı kapıda karşıladı. Fethiye’deki ilk ziyaretlerini kamu kurum ve kuruluşlarına yaptıklarını söyleyen Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Saruhan, “Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’yı vekil adaylarımızla birlikte ziyaret etmiştik. Bugün o da sağ olsun, bizleri seçim büromuzda ziyaret ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hoş geldiler, sefalar getirdiler” ifadelerini kullandı.

 

“Yasa revizyonu ve Fethiye’nin il olmasıyla ilgili
adımı atan Fethiyelilerin tercihini etkiler”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Neticede bir siyasi yarış yaşanacak. Hasan da bizim kardeşimiz. Biz hem Hasan’a nezaket ziyareti hem de başarı dileklerimizi iletmek için buradayız. Aynı zamanda iadeyi ziyaret yapıyoruz. Bizleri bu kadar sıcak, bir aile ortamında karşılamanızdan dolayı hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Fethiye ölçeğinde ayrımız gayrımız yok. Bunları her defasında söylemekten hiç gocunmuyorum. 2007 yılına kadar Hasan Özyer milletvekili iken biz farklı bir siyasi partiden Belediye Başkanı olduğumuzu hiçbir şekilde hissetmedik. Hiçbir zaman şahsi bir şey istemedik. Her zaman sevdamız olan Fethiye’miz için bir şeyler istedik. İnanıyorum ki, 7 Haziran 2015’ den sonra Hasan kardeşim çok özel bir yerde olacak. Bizim düşüncemiz ve gönlümüzün istediği budur. Kaldığımız yerden beraber hizmetlere devam edeceğiz. Ben İlçe Başkanımız Kadir kardeşime de teşekkür etmek istiyorum. Belli dönemlerde kopmaya yüz tutmuş Belediye ile iktidar ilişkilerine Kadir çok büyük katkılar sağladı. Sonuç alınamasa da kendisine teşekkür ediyorum. Hem Büyükşehir yasasının revizyonu hem de Fethiye’nin il olmasıyla ilgili atılacak olan adımlar, Fethiyelilerin oy verirken sandıktaki tercihlerinin en büyük faktörleri olacak” dedi.

 

“Fethiye’de her şey var”

Muğla’nın dört bir köşesini gezdiğini ifade eden Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Başkan Saatcı’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Özyer, Milas’ta yaşadığı bir olayı anlatırken, “Milas’ta vatandaşlar huzurevi istiyorlar. Bakıyoruz Fethiye’ye Huzurevi var. Kadın Konukevi var. Atık su arıtma tesisi var. Muğla’daki ilçelerin en büyük sorunlarından bir tanesi de alt yapı. Ancak bunların büyük bir çoğunluğunu Belediye Başkanımız Behçet Saatcı Fethiye’de yapmış, bitirmiş. Fethiye halkı da 4 dönemdir Sayın Saatcı’ya teveccüh gösteriyor. Yani Fethiyeliler kendisine hizmet edeni seçiyor, partiye bakmıyor” dedi. Muğla önemli bir bölge olduğunu turizm ve tarım gibi birçok sektörün olduğunu kaydeden Özyer, Muğla’nın en büyük ihtiyacının ise siyasi bir lidere ihtiyaç olduğunu kaydetti. Fethiye’de körfezin temizliği ve kurvaziyer iskele başta olmak üzere yapılması gerekilen önemli işlerin olduğunu söyleyen Özyer, bu projelerin takipçisi olacaklarını ifade etti.Fethiye’nin il olmasıyla ilgili düşüncelerini de ziyaret çıkışında gazetecilerle paylaşan Hasan Özyer, “Büyükşehir yasasıyla ilgili revizyon çalışmaları zaten yapılıyor. Fethiye’nin il olmasıyla ilgili de Türkiye’de ilk ilk çalışmasında Fethiye’nin ismi ilk sırada olacak” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.