Dolar 32,5663
Euro 34,8912
Altın 2.435,62
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 26°C

Bahar Kupası Durgunsu Yarışları Köyceğiz’de yapıldı

Bahar Kupası Durgunsu Yarışları Köyceğiz’de yapıldı
REKLAM ALANI
Nisan 28, 2015 2:12 pm
1.281
A+
A-

Bahar Kupası Durgunsu Yarışları Köyceğiz’de yapıldı

 

Köyceğiz Su Sporları Merkezi’nde, büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde, erkekler ile bayanlarda bin ve 500 metre mesafelerde yapılan yarışlara 20 kulüpten 100 sporcu katıldı.

 

2 gün süren yarışların sonunda dereceye giren sporcu ve takımların kupa ve madalyaları Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Belediye başkanı Kamil Ceylan, kano Federasyonu temsilcileri ve kulüp yöneticilerinin katıldığı törenle verildi.

 

Köyceğiz Su Sporları Merkezi’nde büyükler, gençler, yıldızlar, minikler kategorilerinde erkekler ile bayanlarda düzenlenen yarışlar, bin ve 500 metre mesafelerde gerçekleştirildi. Yarışlara 20 kulüpten 100 sporcu katıldı. Yarışlar esnasında Dalyan Jandarma Bot Komutanlığı ekipleri güvenlik önlemi aldı.

Kano Federasyonu Başkanı Sami Mengütay, yaptığı açıklamada, yarışlarda başarılı olan sporcuların teknik kurulun değerlendirmesine alınacağını belirtti.

Yarışlara Türkiye’nin birçok ilinden sporcunun katılmasının sevindirici olduğunu dile getiren Mengütay, “Yarışlara Rize, Adana, Antalya, Muğla, Sakarya, Bolu, Eskişehir gibi illerden sporcular geldi. Özellikle gençler ile yıldızlardaki rekabet bizi sevindirdi” dedi.

Köyceğiz yarışlarının her yıl sezonun başında kulüplerdeki sporcuların performanslarını gözlemleme, değerlendirme açısından önem taşıdığını vurgulayan Mengütay, “Bu yarışlar önümüzdeki stratejik planlamaların yapılması anlamında da önemli. Bundan 7-8 sene önce tekne üzerinde duramayan bir kanocu grubundan şimdi uluslararası seviyede yarışabilecek kano camiasına ulaşmamız sevindirici” diye konuştu.

Teknik kurul elemanlarının yarışmada gözlem yaptıklarını, yetenekli ve başarılı sporcuları gelişim ya da aday milli takım kamplarına çağırdıklarını anlatan Mengütay, daha iyi bir performans göstermeleri ve uluslararası yarışmalara hazırlanmaları için belirli bir programa tabi tutulduklarını kaydetti.

Mengütay, ağustosta yapılacak olimpiyat seçmelerine kadar sporcuları iyi bir seviyeye getirerek Türkiye’yi ilk kez kano dalında olimpiyatlarda temsil etme gururunu yaşamak istediklerini ifade etti.

 

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale ve Belediye başkanı Kamil Ceylan, sporcuları başarıları ve centilmence mücadelelerinden dolayı kutlayarak tebrik ettiler.

 

Yarışların ardından dereceye giren kulüp ve sporculara madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi.

 

Yarışlarda dereceye giren kulüpler şöyle:

Büyük erkekler:

1- Adana Gençlik Spor Kulübü

2- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

3- Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü

Büyük bayanlar:

1- Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik Spor Kulübü

2- Şişecam Çayırova Spor Kulübü

3- Rize Gençlik Spor Kulübü

Genç erkekler:

1- Şişecam Çayırova Spor Kulübü

2- Muğla Gençlik Spor Kulübü,

3- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

Genç bayanlar:

1- Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik Spor Kulübü

2- Adana Kano Spor Kulübü

3- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.