Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Atatürk Caddesin’de son aşamalar

Atatürk Caddesin’de son aşamalar
REKLAM ALANI
Mart 30, 2017 12:32 pm | Son Güncellenme: Mart 30, 2017 12:49 pm
1.739
A+
A-

DSC 3209 - Atatürk Caddesin'de son aşamalar

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla’nın Dalaman ilçesini ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, yenileme çalışmalarında son aşamaya gelinen Dalaman Atatürk Caddesinde incelemelerde bulundu. Başkan Gürün, Cadde üzerinde bulunan iş yerlerini tek tek gezerek, esnaflar ile sohbet etti.

DSC 3170 - Atatürk Caddesin'de son aşamalar

Ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, CHP Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner eşlik etti.

DSC 3170 - Atatürk Caddesin'de son aşamalar

Atatürk Caddesinin alt ve üst yapısını yenilediklerini belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “yaptığımız bu yol ve özellikle de tretuvar ile Dalamanlı hemşerilerimizin gündüz ve gece rahatça gezebilecekleri bir ortam oluştu. Esnaf arkadaşlarımıza söylüyorum akşamları da dükkanlarınızı açmaya çalışın.Örneğin, hanımların eşlerini yanında götürmesi alışveriş için daha avantajlı oluyor. Çocukları ile birlikte ailecek dolaşarak alışveriş yapacaklar. Çay, kahve içecekler. Burası böylece Dalamanlıların hemşerilik duygularını arttıran, bir araya gelerek kaynaştığı bir alan olacak. Dalaman’a yakışan bir bulvar olacak. Dalaman Belediye Başkanım ile birlikte hareket ederek yatırımımızı yaptık. Bütün Dalamanlılara hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.