Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 21°C

Amatör sporcular ödüllendirildi

Amatör sporcular ödüllendirildi
REKLAM ALANI
Aralık 23, 2015 9:02 am
892
A+
A-

Amatör sporcular ödüllendirildi

 

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından bu yıl 23’ncüsü düzenlenen ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu.Gecede, Ortaca Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Yıldırım ve teknik heyet de ödül aldı.

 

Muğla Sanayi ve Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Menteşe Kaymakamı Zeki Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, il protokolü, sporcular, antrenörler ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül töreninde yaptığı konuşmada Muğla’nın spor konusunda bir vizyonu olduğunu belirten Vali Çiçek, “Spor turizmini canlandırmak ve en iyi hale getirmeyi hedefliyoruz. Turizm çeşitliliğini arttırmak için sporun en iyi koşullarda yapılmasını sağlamamız gerekiyor. Deniz, hava ve karada her türlü sporun yapılması için imkanlara sahibiz. İl genelinde çeşitli saha, spor salonu ve yüzme havuzu gibi tesisleri yaygınlaştırarak fiziki alt yapımızı geliştirdik. Yamaç paraşütü, trekking, dağcılık, bisiklet sporu bireysel ve kitlesel bütün sporların Muğla’da en iyi şekilde yapılabileceğine inanmış insan kaynağımız var. Muğla’da diğer bir hedefimizde olimpiyat adaylarını yetiştirmek. Her alanda uluslar arası müsabakalarda mücadele edecek sporcuların Muğla’dan çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Muğla genelinde dünya çapında dereceye giren sporcuların olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Osman Gürün, genç nüfusun spor konusunda küçük yaştan başlanılarak çocukların eğitilmesi ve spor tesislerinin arttırılması gerektiğini vurguladı.

Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top ise, törende ilimizde 12 bine yakın faal sporcu arasında dünya şampiyonu, Avrupa şampiyonu ve Türkiye’de dereceye giren başarılı sporculara ödül verileceğini aktardı.

Mehmet Top, spora verdiği destekten dolayı Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve ilçe belediye başkanlarına teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz şunları söyledi:

“Sporda tesislerin, sahaların, salonların önemi çok büyük. Fakat tüm bu tesislerin yanı sıra hepsinden önemlisi iyi yetişmiş kalifiye antrenörler, zeki, çevik ahlaklı sporcular onları destekleyen güçlü kulüpler, aileler, okullar sporda başarının olmazsa olmazlarıdır. Hedefimiz sadece ülke şampiyonlukları değil, Avrupa, dünya hatta olimpiyat şampiyonlukları olmalıdır.”

Konuşmaların ardından Okçuluk Dünya Şampiyonu Yeşim Bostan, Karate Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Dakar Ralli’sinde ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil eden Serkan Özdemir’e ödülleri Vali Çiçek tarafından verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.