Dolar 32,4757
Euro 34,9765
Altın 2.433,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Akbulut: “Basın ve ifade özgürlüğüne saldırıdır”

Akbulut: “Basın ve ifade özgürlüğüne saldırıdır”
REKLAM ALANI
Ekim 29, 2015 2:07 pm
1.375
A+
A-

Akbulut: “Basın ve ifade özgürlüğüne saldırıdır”

 

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut, “İpek Koza Medya grubu bünyesindeki şirketlere el konularak kayyum atanması, demokrasiye, basın ve ifade özgürlüğüne, kişilerin mülkiyet haklarına saldırıdır” dedi.

 

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, İpek Koza Medya grubu bünyesindeki şirketlere el konularak kayyum atanması nedeniyle bir açıklamada bulundu.

Medya kuruluşuna kayyum atanmasını ilk kez gördüklerini ifade eden Akbulut, “Ama bu girişimler medyanın sesini yıldıramayacak. Basın özgürlüğünü, halkın doğruları öğrenme, haber alma özgürlüğünü sonuna kadar savunacağız. İpek Koza Medya grubu bünyesindeki şirketlere el konularak kayyum atanması, demokrasiye, basın ve ifade özgürlüğüne, kişilerin mülkiyet haklarına saldırıdır” dedi.

Muğla Gazeteciler Cemiyet olarak meslektaşlarının işsiz kalma riski nedeniyle endişe duyduklarını da belirten Başkan Süleyman Akbulut, “Bu nedenle medyanın dayanışma içinde olması gerekiyor. Medyaya ne kadar zarar verilse verilsin gazetecilik hep kalacak. Özgür, dürüst, bağımsız, bağlantısız gazeteciler yaşayacak. Basın meslek örgütleri olarak bizler de her zamankinden daha fazla bütünlük ve dayanışma içinde olmak zorundayız. Aksi takdirde ne hukukun üstünlüğü ne mülkiyet hakkı, ne de haber alma hakkı kalmayacak ülkemizde” ifadelerini kullandı.

“Cumhuriyeti kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz”

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Türk milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetimizin 92.  yılını kutlamanın onur ve gururunu yɑşɑmɑktɑyız” dedi.

 

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Türk milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetin 92. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını ifade eden ASkbulut, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin bugün Ulu Önder Atatürk’ün açtığı yolda çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için olumlu atılımlar yaptığını büyük bir onur ve gururla görmekteyiz. Sonucunda ulusumuzu Çağdaş bir anlayışın ürünü olan Cumhuriyetimize kavuşturan bağımsızlık mücadelemizin de tüm dünyaya örnek olmasını temenni ederim. Cumhuriyetimizin 92. kuruluş yıldönümünde herkes şunu iyi bilmelidir ki; aziz milletimiz geçmişte olduğu gibi bugün de, yarında oynanan tüm oyunlara asla müsaade etmeyecek ve gereken cevabı verecektir. Nasıl ki Çanakkale’de aynı cephede, aynı safta, farklı dil, kültür ve inancı taşıyan milletimiz yan yana, omuz omuza mücadele verdiyse; bugün de aynı kararlılıkla ve birliktelikle mücadeleye devam edecektir.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.