Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Ak Parti Ortaca İlçe Başkanı Kırmızı, “Er veya geç bölgemize kazandırılacaktır”

Ak Parti Ortaca İlçe Başkanı Kırmızı,  “Er veya geç bölgemize kazandırılacaktır”
REKLAM ALANI
Ekim 31, 2016 2:23 pm
1.521
A+
A-

Ak Parti Ortaca İlçe Başkanı Kırmızı,

“Er veya geç bölgemize kazandırılacaktır”

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Ak Parti Ekim Ayı İlçe Danışma Kurulu toplantısı Ortaca’dayapıldı. Ak Parti Ortaca İlçe Teşkilatında yapılan toplantıya, İl Başkanı Kadem Mete, Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı, Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Ak Parti Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı yaptığı açıklamada, Ortaca Devlet hastanesinin gecikme sebebinin hükümetimiz değil, yüklenici firmanın yaşamış olduğu sıkıntı olduğunu,er veya geç bu hizmetin bölgeye kazandırılacağını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden, Muğla Merkezde hastaneye giden 200 metrelik Zihni Derin Caddesinin bitirilememesini eleştiren Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, “Ak Parti olarak Dünya’nın en geniş köprülerini 2-3 yıl içerisinde yapmış bir partiyiz. Biz denizin altından tüneller yaparak iki yakayı birleştirmiş bir partiyiz. Hiç yapılmamışları yapmış bir partiyiz. Hastaneyi 600 günde bitirememiş olmak bize yakışmıyor ama sayın vekilimiz madem teftişe çıkmış Ortaca ilçemizdeki eksiklikleri görmüş, Muğla Merkezde hastaneye giden 200 metrelik Zihni Derin Caddesi 2 aydan beri bitirilemedi. Bir zahmet teftişe çıkmışken buraya da uğramasını isteriz. Yolumuzu 2 ayda bitiremeyen Büyükşehir belediyesi bu konuyu bitiriversin dedik. Bununla ilgili CHP İl Başkanı bana cevap vermiş, Sayın İl Başkanı, Ak Parti İl Başkanı olarak CHP Milletvekiline cevap veremeyeceğimi, cevap verecekse Ak Parti Milletvekillerinin cevap vermesi gerektiğini söylemiş, biz iktidar partisiyiz. İktidar partisinin İl Başkanı, muhalefet partisinin İl Başkanına da cevap verir. Milletvekiline de cevap verir, Genel Başkanına da cevap verir. Eğer denklik arıyorsanız önce Genel Başkanınızı uyarınız. Bazen laf yetiştirdiği Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanıdır. Denklik arıyorsanız sizin Cumhurbaşkanlığı makamında bir denginiz yoktur. O zaman önce haddinizi siz bileceksiniz.” diye konuştu.
“Ak Parti İktidarında 18 bin kilometre Duble yol”
Firmalardan kaynaklanan aksaklıklar olabileceğine dikkat çeken Mete, “bu aksaklıklar yollarda da var. Milas-Yatağan arasındaki karayolunda yüklenici firma işi terk edince, kanuni süreler var belli bir süre beklemek zorundasınız. O yolun ne kadarı yapılmış, ne kadarı yapılmamış, hak edişi ne kadar. Bunların hesaplanarak tekrar ihale çıkılması gerekir. Daha sonrada yer teslimi yapılır. Bu ister istemez bir süre alıyor. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanına da hak veriyorum. Biz insanları hizmete alıştırdık. Ak Parti İktidarında 18 bin kilometre Duble yol yapmışız.” dedi.
“Otelimiz, eviniz olsun”
Turizm, tarım ve madencilik konusunda sorunları tespit etmek ve çözüm üretmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını aktaran İl Başkanı Mete şunları kaydetti; “Türkiye’de bütün emeklileri kış aylarında bölgemizde konaklamak üzere bölgemize davet ediyoruz. Otelimiz eviniz olsun. Kış aylarında aldığınız emekli maaşı ile gelin size biz bakalım. Kışı bizde geçirin. Bu projeyi hayata geçirdiğimiz zaman yaz aylarında daha fazla bir yoğunluk Muğla’nın ilçelerinde inşallah elde edeceğiz.”
“Hastanenin yüzde 90’ı tamamlandı”
Ortaca Devlet Hastanesinin yüzde 90’lık kısmının tamamlandığını belirten Ak Parti Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı;“Hükümetimizin elinde olmayan tamamen yüklenici firmadan kaynaklanan bazı sıkıntılar oldu. Bu sıkıntılar nedeni ile süreç bu zamana kadar uzadı. Bu esnada da bölge Milletvekillerimizden sayın Prof. Dr. Nurettin Demir hastanemizi ziyaret etti. Bu bölgeye yapılan yatırım ile ilgilenmesi bizi memnun etti. Burada basına yansıyan yanlış bir bilgi var. Hastanenin gecikmesinin sebebi kesinlikle hükümetimiz değildir. Sebebi yüklenici firmanın yaşamış olduğu sıkıntılardır. Ak Parti hükümetinin temelini atıp bitiremediği hiçbir proje yoktur. Er veya geç bu hizmet bölgemize kazandırılacaktır.” şeklinde konuştu.
“Ölüm yolu olmaya aday”
Büyükşehir Belediyesinin yapmakta olduğu Dalyan yolunun trafik güvenliği açısından çok büyük bir tehlike arz ettiğine değinen Kırmızı şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyesi Ortaca-Dalyan yolu yapımına başladı. Bu yolun turizme kazandırılmasından hepimiz memnuniyet duyarız ama yolun bitim aşamasında bazı sıkıntılar var. Dalyan yolu maalesef ölüm yolu olmaya aday bir hale geldi. 11 kilometrelik yol 3 Mahallenin içinden geçmesine rağmen karayolları standardında döner kavşak ve cep yoktur. Dönüşler 50 santimlik bordürlerden verilen geçişler ile sağlanmaktadır. Bu da trafik güvenliği açısından ciddi anlamda tehlike oluşturmaktadır. Bu yolun ölümlere sebebiyet vermeden düzeltilmesi ve gerekli standartlara kavuşturulmasını istiyorum.”
Danışma Kurulu Toplantısında partiye yeni üye olan isimlerin rozetleri; İl Başkanı Kadem Mete, Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı ve Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş tarafından takıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.