Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar,

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar,
REKLAM ALANI
Ocak 29, 2014 7:23 am
1.486
A+
A-

   Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar,

“MUĞLA DEĞİŞİMİ YAŞAYACAK”

   Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, “Adaylığımın açıklamasının ardından bir söz vermiştim. Muğla değişimi yaşayacak demiştim ve o sözün arkasındayım. 31 Mart’ta Muğla değişimi yaşayacak” diye konuştu.

      AK Parti, Muğla’da Büyükşehir ve 13 ilçe Belediye Başkan adayının tanıtımını geAday Tanıtım Toplantısı 14 - Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar,rçekleştirdi.

Ak Parti’nin Muğla’daki 13 ilçe belediye başkan adayı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle tanıtıldı. Salonun tamamen dolduğu ve birçok partilinin ayakta kaldığı aday tanıtım toplantısına Ak Parti Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, İl Başkanı Nihat Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, diğer adaylar, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan, Harmandar, çalıştığı her kurumda birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu ifade ederek, “Geçmişim geleceğimin teminatıdır. Çalıştığım her yerde, her kurumda birlik, beraberliğin ve kardeşliğin simgesi oldum. Rektörlüğüm boyunca demokratik haklarım teminatı oldum. Hiç kimse hakkım yendi diyemez. Hesap vermeye hazırım. Ak Parti Türkiye’de, birliğin, beraberliğin, dostluğun ve kardeşliğin çimentosudur” diye konuştu.

  “MUĞLA DEĞİŞİME DAYANAMAZ”

Muğla’nın değişime hazır olduğunu belirten Harmandar, “Bugünkü coşku ve kalabalıkta gösteriyor ki Muğla artık değişime dayanamaz. Muğla artık değişime hazırdır. Halkımız artık hizmet istiyor. Muğla’nın kaybettiği yılları geri kazanmamız gerekiyor.  Az zamanda çok iş yaparak her konuda kalkınmış Muğla’yı arzu ediyoruz. Edirne’de Hakkâri’ye, Muğla’dan Artvin’e biz birlikte Türkiye’yiz. Seydikemer ’den Kavaklıdere’ye, Bodrum’dan Fethiye’ye biz birlikte Muğla’yız” dedi. 

“YENİ BİR MUĞLA İSTİYORUZ”

Yeni bir Muğla için özveriyle çalışacaklarını ifade eden Harmandar,Demokrasinin tam uygulandığı, bütün insanlarımızın yaşam özgürlüğünü tam olarak uygulayabildiği bir Muğla oluşturmak istiyoruz. Hiçbir özveriden kaçınmadan tüm ekip arkadaşlarımızla çalışmalarımız devam edecektir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığımı açıklamasının ardından bir söz vermiştim. Muğla değişimi yaşayacak demiştim ve o sözün arkasındayım. 31 Mart’ta Muğla değişimi yaşayacaktır” dedi.

“TÜRKİYE ŞAHLANIŞ NOKTASINA GELDİ”

Ak Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, “200 yıllık tarihimiz içerisinde bu ülke ilk defa böylesine güçlü bir şahlanış noktasına geldi. Kendi meselelerimizle boğuşmaktan, hep savunma pozisyonunda kalmaktan, tarihi, siyasi ve ekonomik sorunlarımızı çözme derdine düşmekten önümüzü hiç göremedik” dedi.

Tören öncesinde konuşan Özden, yerel seçimlerin ülke için büyük önem taşıdığını söyledi. Teşkilatlarının 30 Mart seçimlerine çok iyi hazırlanmalarını, büyük gayretle çalışmalarını isteyen Özden, “2 aydır AK Parti’nin Muğla’nın tüm ilçelerinde ve büyükşehirde belediye başkanlığını kazanması için gecesini gündüzüne katan tüm aday adaylarına teşekkür ediyorum. Çünkü onlar bir inancı, bir güveni, bir fedakârlığı ortaya koydu. Bu saatten sonra adaylarımızın peşine takılarak şimdiye kadar çalıştıkları gibi gecesini gündüzünü katıp çalışmaya devam edecekler. 11 yılda yaptıklarımızı, Türkiye’yi nasıl büyüttüğümüzü anlatacaklar” diye konuştu.

Her seçimin bir gösterge ve bir dönüm noktası olduğunu anlatan Özden, Muğla’nın Ak Parti belediyeciliğiyle tanışması için el ele vererek Gece Gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Bu seçimlerin Türkiye için büyük önemi olduğunu belirten Özden, şöyle konuştu: “Daha önce Türkiye’ye dar bir alan bırakılmıştı, ‘oynayın bu alan içerisinde, ne yaparsanız yapın’ deniliyordu. Hiçbir iş yapamaz, hiçbir sorunumuzu çözemez, geleceğe bakamaz haldeydik ama Recep Tayyip Erdoğan 11 yıllık bir süre içerisinde bu kalıpları teker teker aştı. Ekonomik, siyasal ve terör sorunlarını birer birer çözdü. 11 yıl öncesine döndüğümüzde artık bu ülke insanlarının duruşu farklı, geleceğe bakışı farklı, bu ülkedeki gençlerin geleceğe olan inançları çok değişti. Şimdi birileri resmen bize ‘siz çok oldunuz’ diyor ve her türlü planı, hileyi, karalamayı yapmaya çalışıyor. Bunu hepimiz görüyoruz.”

Ak Parti kadrolarının Muğlalı hemşerilerine hizmet etmek için canla başla çalışmaya hazır olduğunu dile getiren Özden, “200 yıllık tarihimiz içerisinde bu ülke ilk defa böylesine güçlü bir şahlanış noktasına geldi. Kendi meselelerimizle boğuşmaktan, hep savunma pozisyonunda kalmaktan, tarihi, siyasi ve ekonomik sorunlarımızı çözme derdine düşmekten önümüzü hiç göremedik. 30 Mart’a böylesine bir anlayışla bakmamız gerekiyor. Çünkü artık insanlar sadece köylere, yol su, elektrik istemiyor. İnsanlar artık köylerine sosyal alan, oyun parkları, düğün salonları istiyor” diye konuştu.

“MUĞLA’YA HİZMET ETMEKTE KARARLIYIZ”

Muğla’da dar kalıplar içerisinde bugüne kadar her işi zorlaştıran, proje üretemeyen, her şeye mazeret üreten bir yönetim olduğunu savunan Boğa, artık sorunların çözümü için her şeyin çok kolay olduğu bir yönetimi Muğla’da hizmete getireceklerini ifade etti. “Yolsuzlukların üstüne gidip, kara delikleri kapattığınız zaman yeterli kaynak var” diyen Boğa, konuşmasını şöyle sürdürdü:”11 yılda Türkiye için önemli yatırımlar yapıldı. Bu, bir inanç, kendine güven hareketidir. 11 yıllık serüven, Anadolu’nun ayak sesleri, birilerini rahatsız eden zafer yürüyüşüdür. Muğla’yı bu yürüyüş rahatsız etti. Artık Muğla’da da bu muhalefeti denize dökmenin zamanıdır. 40 yıldır Muğla’yı yöneten bir zihniyet var. ‘Asla değişmeyeceğim’ diye yemin etmiş, yeni Muğla’yı anlayamamış. Biz bugün yeni Muğla’nın, geleceğin Muğla’sının mimarlarını tanıtmak için toplandık. Bugün yeni Muğla’nın geleceğini, talihini, bahtını, şehirciliğini açmanın başlangıcıdır. Muğla’ya hizmet getiremeyenlerin bundan sonra da hizmet etme hakkı yoktur.”

Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ise Ak Parti’de siyaset yapmanın, aday adayı olmanın, aday olmanın kolay bir iş olmadığını belirterek, Muğla’ya hizmet etmek üzere büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile yola çıktıklarını söyledi.

AK PARTİ’NİN 13 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Törende tanıtılan ilçe belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu:”Mestan Yayman (Menteşe), Ali Server Yazgan (Bodrum), Beyhan Korkut (Dalaman), Günay Cennet (Datça), Muhsin Eryılmaz (Fethiye), Mehmet Demir (Kavaklıdere), Kemal Ceylan (Köyceğiz), Ali Doğan Tugay (Marmaris), Rüştü Yiğitkaya (Milas), Çetin Uslu (Ortaca), Yakup Otgöz (Seydikemer), Nadi Şenkal (Ula), Mustafa Toksöz .”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.