Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

ADD ‘de Seferiye Pişmiş Güven Tazaledi

ADD ‘de Seferiye Pişmiş Güven Tazaledi
REKLAM ALANI
Nisan 9, 2015 6:14 am
1.585
A+
A-

ADD ‘de Seferiye Pişmiş Güven Tazaledi

DSC_4277

Atatürkçü Düşünce Derneği Dalaman Şubesi’nde Olağan Genel Kurul yapıldı.Genel Kurul’a Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan’da katıldı.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Dalaman Şubesi Olağan Genel Kurulu Dalaman Belediyesi Şehit Mehmetçik Parkı’nda yapıldı.Kongreye Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan,Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz,Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erdoğan Karakuş,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Telat Topçuoğlu,ADD İlçe Başkanları ADD Dalaman Şubesi Üyeleri ve davetliler katıldı.Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıu’nın okunması ile başladı.Ardından ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz konuşma yaptılar.

Kongreye 58 üyeden 36 sı katıldı.Çarşaf liste ile yapılan seçimlerde Seferiye Pişmiş ADD Dalaman Şube Başkanı seçilirken Muammer Ayhan,Yadigar Sarı,Teslime Çolak,Fatma Özkan,Teoman Dolu ve Firdevs Konca yönetim kurulu üyesi olarak seçildiler.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan’a plaket verdi ve çiçek takdim etti.ADD Genel Başkanı8 Tansel Çölaşan’da Dalaman Belediye Başkanı Muhammet şaşmaz’a ADD’ye katkı ve desteklerinden dolayı plaket verdi.

Kongre sonunda ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan Dalaman’da koyların ihaleye çıkarılmasını protesto etmek için kurulan çadırı ziyaret ederek  ihalelerin iptal edilmesi için eylem yapan vatandaşlara  destek oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.