Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
REKLAM ALANI
Nisan 10, 2015 9:44 am
1.989
A+
A-

Gazetemize anlamlı ziyaret

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz,  Dalaman Garnizon komutanı Alb. Murat Selçuk Çol, Dalaman İlçe Emniyet müdürü Mehmet Çeribaş ve emniyet amirleri Polis haftası etkinlikler kapsamında ”Dalaman” gazetemize ziyaret etti.

Genel yayım yönetmeni Güngör Çoban’ın hazır bulunduğu ziyarette,  karşılıklı güncel konularda görüşme yapılıp gazetemiz hakkında bilgiler verildi.

İstikrarlı olarak bize gelen tek gazete

Dalaman Garnizon komutanı Alb. Murat Selçuk Çol : ”Dalaman gazetesi bize istikrarlı olarak güncel bir şekilde hep geliyor, beğenerek okuduğumuz bir gazete, Güngör kardeşimize işinde başarılar dilerim”dedi.

Dalaman’ımızın gazetesi

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz : ”Halkımızı bilgilendiren güncel haberlerle sürekli yayım hayatını devam ettiren bir gazete olarak çalışma hayatınızda başarılar dilerim”dedi.

3 Yıldır beraberiz

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek : ”Yaklaşık 3 yıldır bildiğim ve Dalaman’da ve civarı ilçelerde gündemi takip ettiğim bir gazete, duruşuyla yayım hayatındaki başarısının devamını dilerim”dedi.

Yayım hayatında başarılar

Dalaman İlçe Emniyet müdürü Mehmet Çeribaş : ”Gazetecilik anlayışını iyi bir şekilde devam ettiren gazete olarak sevdiğimiz bir gazete yayım hayatındaki başarılarının devamını dilerim’dedi.

Çoban, ziyaretten dolayı Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet  Şaşmaz,  Garnizon komutanı Alb. Murat Selçuk Çol, Dalaman İlçe Emniyet müdürü Mehmet Çeribaş ve emniyet amirlerine duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.