Dolar 32,5008
Euro 34,6623
Altın 2.489,23
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C

Dalaman’da Özgecan için Protesto yürüyüşü

Dalaman’da Özgecan için Protesto yürüyüşü
REKLAM ALANI
Şubat 18, 2015 7:12 am | Son Güncellenme: Şubat 18, 2015 7:13 am
2.651
A+
A-

DSC_0052 - Kopya DSC_0059 DSC_0065 DSC_0068 - Kopya DSC_0070 - Kopya

Dalaman’da Özgecan için Protesto yürüyüşü

CHP Dalaman Kadın Kolları Başkanlığı ve Dalaman ADD tarafından Mersin’in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayeti ve kadına yönelik şiddet için Dalaman’da Protesto yürüyüşü düzenlendi.

Dalaman Belediye hizmet binası önünden başlayan protesto yürüyüşüne Kadın Kolları, ADD üyeleri, lise öğrencileri ve vatandaşlar ellerindeki pankartlarla ve sloganlar atarak Cumhuriyet meydanına kadar yürüdüler. Cumhuriyet meydanında toplanan grup saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasından sonra yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı. CHP Dalaman Kadın kolları başkanı Gülay Sönmez’in yaptığı basın açıklamasında ”Azıcık  adam olun yeter.Sevdiğiniz kadın için dünyayı yıkmanıza gerek yok ; Onun dünyasını başına yıkmayın yeter!!! Sevdiğiniz kadına umut vermenize gerek yok; Sizinle kurduğu hayallerini boşa çıkarmayın yeter!!! Sevdiğiniz kadına kendinizi ispatlamanıza gerek yok; Size olan sonsuz güvenini ihmal etmeyin yeter!!! Sevdiğiniz kadını göklere çıkarmanıza gerek yok; Ona sımsıkı sarılıp sadakat gösterin yeter!!! Sevdiğiniz kadını övmenize gerek yok; Yalanlarınızla onu kandırmayın yeter!!! Sevdiğiniz kadına servet vaad etmenize gerek yok; Ona ihanet edip hayatını cehenneme çevirmeyin yeter!!! Sevdiğiniz kadına adamlık taslamanıza gerek yok; Azıcık siz adam olun yeter!!! Yeter ki adam olun yeter!!! İnsanlığa saygınız olsun bu bize yeter”dedi.

Haber : Güngör ÇOBAN

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.