Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
BİST 9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

7. kez başkan seçildi

7. kez  başkan seçildi
REKLAM ALANI
Ocak 23, 2014 11:28 am
1.472
A+
A-

7. kez  başkan seçildi

Ortaca Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odasının 53’üncü genel kurulu yapıldı.ODA BAŞKANI HALİL ERPEK - 7. kez başkan seçildi

Ortaca Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odasının 53’üncü genel kurulu Acarlar dinlenme tesislerinde yapıldı. Oda başkanlığını 1996 yılından bu yana aralıksız 18 yıldır sürdüren mevcut başkan Halil Erpek yeniden seçildi.

Daha önceki dönemlerde seçimlerde karşısına başka adayların çıktığını belirten Halil Erpek kendisine 7 dönemdir bu görevi veren üyelere teşekkür etti.

Erpek, “Bu dönem karşımda aday yok. Odamızın seçimlerini 18 yıldır aralıksız kazanıyorum. Bu da gösteriyor ki oda üyelerimiz yönetimimizden şikayetçi değil. Üyelerimiz destekledi Oda başkanlığını tekrar yapacağım. Sağlığım yettiği sürece odaya ve şoför esnafına hizmet edeceğim için mutluyum” dedi.

435 üyesi bulunan Odanın 200 üyesi Genel kurulda oy kullandı. Kullanılan oylardan 7’si geçersiz sayıldı. 171 üyenin oyunu alan Erpek, yeniden oda başkanı seçildi. Odanın yönetim kurulu ise; Salih Güzel, Adem Dindar, Ellez Şahin, Mustafa Canberi, Refik Aydoğan ve Ummahan Eskin‘den oluştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.