Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü
REKLAM ALANI
Aralık 11, 2015 1:45 pm
1.431
A+
A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

 

 

“Medeniyet dezavantajlı grupları da günlük yaşamın içine katmaktan geçer”

engelliler haftası (2) (Copy)

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Göcek ve Dalyan’a hizmet veren GüzelyurtEğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinde etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe, Kaymakam Fatih Ürkmezer, Eşi Miray Ürkmezer, Garnizon Komutanı Haluk Türkoğlu, Ortaca Belediye Başkan Vekili Süleyman Dağdelen, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, aileler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Fatih Ürkmezer, yaptığı konuşmada, medeniyetin sadece teknolojik ilerleme anlamına gelmediğini, medeni ve gelişmiş toplum olmanın engelliler dahil dezavantajlı bütün grupları günlük yaşamın içine katmaktan geçtiğini belirterek bu amaçla hem kendilerine hem de belediye başkanlarına büyük iş düştüğünü söyledi.

Program çerçevesinde çocukların yapmış olduğu etkinlikler büyük beğeni topladı. Öğrencilerin yaptığı el sanatları sergisi gezildi.

Kaymakam Fatih Ürkmezer’in eşi Miray Ürkmezer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hanife Durak ile engelli bireyleri ve aileleri evlerinde ziyaret ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.