Dolar 32,3341
Euro 35,1806
Altın 2.244,90
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

200 Çocuk Sünnet oluyor

200 Çocuk Sünnet oluyor
REKLAM ALANI
Temmuz 2, 2014 2:41 pm
1.464
A+
A-

200 Çocuk Sünnet oluyor

Dalaman’da 200 çocuk evlerinde Dalaman belediyesi tarafından sünnet ettiriliyor.

İlçemiz Dalaman genelinde yaklaşık 200 çocuğa sünnet ettirme çalışmaları başlatan Dalaman belediyesi, Sünnet organizasyonunun diğer toplu sünnet organizasyonlarından farklı olarak, “her çocuk tek tek evinde sünnet olacak” sloganıyla çalışmalarını başlattı.

– Her çocuk kendi evinde sünnet olacak

2 ay sürmesi tahmin edilen toplu Sünnet organizasyonunda, 200 çocuk kendi evlerinde sünnetlerinin yapılması planlandı.

-İlk Sünnet Eraslan ailesinin evinde oldu

İlçemiz Dalaman’da Belediyenin başlatmış olduğu sünnet organizasyonunda, Ali Onur ile Birgül Eraslan’ın evinde gerçekleşti. Ali Onur ile Birgül Eraslan’ın çocukları Mete han ve Metin Can, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın da katıldığı tören ile sünnet edildi. Kendi evlerinde yapılan sünnet törenine Eraslan ailesinin yakınları da katıldı. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz sünnet olan Metehan ve Metincan’a çeşitli hediyeler verdi.

-200 Çocuk için, Kına gecesi ve Konser

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; “Sosyal ve kültürel anlamda çalışmalara ağırlık veriyoruz. Sünnet organizasyonumuzda bu sosyal çalışmalarımızın bir parçasıdır. İnşallah 200 çocuğumuzun  sünnetini gerçekleştirip toplu Kına gecesi ve Konser vereceğiz” dedi. Şaşmaz; Ailelerimizin bizim bu organizasyonumuza katkı sağladıkları için ve bizi evlerinde ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.