Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman’da Sağlıkçalışanlarından kan bağışı

Dalaman’da Sağlıkçalışanlarından kan bağışı
REKLAM ALANI
Ocak 14, 2017 8:24 am | Son Güncellenme: Ocak 14, 2017 9:38 am
1.995
A+
A-

Dalaman’da Sağlıkçalışanlarından kan bağışı

 

Dalaman’da Kızılay veDalaman Devlet Hastanesi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

OMR 0003 - Dalaman’da Sağlıkçalışanlarından kan bağışı

OMR 0006 - Dalaman’da Sağlıkçalışanlarından kan bağışı

Kampanyaya Dalaman Devlet Hastanesi’nde çalışan sağlık personelinin yanı sıra hastanede görev yapan idari personel ve vatandaşlar da destek verdi.Kadın personelin de ilgi gösterdiği kampanyada 60 ünite kan bağışı yapıldı.

Kan bağışı öncesi form dolduran bağışçılar görevli personel tarafından bilgilendirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen bağışçılar sırayla kan bağışında bulundular.

 

Dalaman Devlet Hastanesi Bilgi İşlem Memuru Ayla Mert, Kış aylarında kan bağışının daha az olduğunu ve insanların kan bağışına daha duyarlı olmalarını istedi.

Kampanyaya katılmaktan mutlu olduğunu ifade eden Mert, “Her zaman kan vermek istiyordum ama bu güne nasip oldu. Çok mutluyum, herkesin kampanyaya katılmasını isterim” dedi.

 

Hastane personeli Nursen Çaylı ise “Şimdiye kadar hiç kan vermeyi düşünmemiştim, doktor kontrolünden geçtim doktorum kan verebileceğimi söyledi. Kendimi iyi hissediyorum.inşallah, vatana millete hayırlı olsun”

 

Dalaman Devlet HastanesiBaşhekimi Uzm. Dr. Oryal Erdik, Son günlerde soğuk havanın da etkisiyle ülke genelindekan bağışlarında azalma olduğunu ifade etti.

Bunun üzerine Kızılay ile işbirliği içerisinde “kan bağışlarınızı bekliyoruz” kampanyasına dahil olduklarını kaydeden Erdik, “Dalaman Devlet Hastanesi’nde aşağı yukarı 50-60 kişilik bir katılım bekliyorduk, ancak katılımın daha fazla olduğunu görüyoruz. Kan bağışçılarımızla beraber, personelimizle de gördüğünüz gibi kan bağışlarımızı yapıyoruz. Bu bizleri mutlu etti, personelimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah vatandaşlarımız da bu bilinçle kanlarını vermeye devam ederler. Halkımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.