Dolar 32,3397
Euro 35,1192
Altın 2.307,48
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman’ın yeni Kaymakamı göreve başladı

Dalaman’ın yeni Kaymakamı göreve başladı
REKLAM ALANI
Aralık 26, 2016 7:31 am | Son Güncellenme: Aralık 26, 2016 7:35 am
2.169
A+
A-

Dalaman’ın yeni Kaymakamı göreve başladı

Daha önce Mardin Kızıltepe Kaymakamı olarak görev yaptığı sırada 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Vali yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile Dalaman Kaymakamı olarak atanan Ali Güldoğan  görevine başladı.

Haber : Güngör ÇOBAN

Ali Güldoğan  kimdir?

Ali Güldoğan,1977 tarihinde Diyarbakır Çüngüş’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır’da tamamlayan Güldoğan, 2000 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İki yıl İstanbul Barosu’na kayıtlı şekilde avukatlık yaptıktan sonra Gaziantep Kaymakam adayı oldu. Kaymakam adaylığı süresince 1 yıllığına Londra’ya İngiliz sistemini yerinde incelemek ve yabancı dil eğitimi almak üzere gönderilen Güldoğan, Tokat Niksar ve Sulusaray ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. 2006-2007 Dernekpazarı Kaymakamlığı ve Çaykara Kaymakam Vekilliği, 2007-2009 Hozat Kaymakamlığı, 2009-2011 Sinanpaşa Kaymakamlığı, 2011-2013 Tunceli Vali Yardımcılığı, 2013-2015 Mardin Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası Ali Güldoğan, son olarak Kızıltepe Kaymakamlığı görevini yürüttü.

 

Dalaman için çalışacağız

Dalaman İlçe Kaymakamı Ali Güldöğan yapmış olduğu açıklamasında; “Cennet vatanımızın, cennet köşesi Dalaman’da siz değerli halkımıza hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu ve bunun ağır sorumluluğunu üstlenmenin bilinciyle gelecekte daha yaşanabilir, gelişmiş turizm ve tarımda marka değerini daha da yükseltmiş güzel bir Dalaman için hep birlikte çalışacağız”

Görev yapacağım süre zarfında; toplumun esenliği, huzur ve güveninin sağlanması başta olmak üzere; yaşlılarımıza, engellilerimize, korunmaya muhtaç çocuklarımıza, şehit yakınlarına ve gazilerimize daha etkin olmak üzere, eğitim, sağlık, tarım, ticaret ve turizmin geliştirilmesi konularında elbirliği ile yoğun bir mesai harcayacağız”

Ekip ruhu ile çalışacağız

Güldoğan, “Yasalarla tanımlanmış görevlerimizi yerine getirirken; adalet, tarafsızlık, insan haklarına dayalı, hakkaniyeti üstün tutan, hesap verebilir, şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde; yerel yönetimlerimizin, muhtarlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarımızın, basınımızın ve değerli Dalamanlı vatandaşlarımızın son derece önemli katkı ve yakın desteklerini, tecrübelerini, bilgilerini, emeklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum. Bu itibarla beraber çalışacağım mesai arkadaşlarımın, benimle aynı görev anlayışı ve çalışma heyecanıyla, Dalaman ve Dalaman halkına daha iyi hizmet vermek için ekip ruhu içerisinde çalışmaya devam edeceğine, yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, yaklaşan yeni yılınızı da kutlar, güzel ve mutlu günlerimizin çokça olması dileklerimle, selam ve saygılarımı sunarım.” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.