Dolar 32,5591
Euro 34,8861
Altın 2.428,95
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 27°C

– Atatürk fotoğraflarından Türkiye haritası, kitaplardan top arabası

– Atatürk fotoğraflarından  Türkiye haritası, kitaplardan top arabası
REKLAM ALANI
Haziran 9, 2016 2:35 pm | Son Güncellenme: Haziran 9, 2016 2:38 pm
2.016
A+
A-

Atatürk fotoğraflarından

Türkiye haritası, kitaplardan top arabası

DSC_0066 turkiyeharita DSC_0071

 

– 960 ADET ATATÜRK FOTOĞRAFI İLE TÜRKİYE HARİTASI MOZAİĞİ YAPTILAR.

 

– ÖĞRENCİLERİN KİTAPLARDAN YAPTIKLARI TOP ARABASI VE ATATÜRK FOTOĞRAFLARINDAN YAPILAN TÜRKİYE HARİTASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

– ÖZALP KOLEJİNDEN YILSONU SERGİSİ

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Özel Özalp Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri yılsonu sergisi açtı. Sergide, öğrencilerin kitaplardan yaptıkları top arabası ve Atatürk fotoğraflarından yapılan Mozaik Türkiye Haritası büyük ilgi gördü.

Özel Özalp Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri okulun spor salonunda açtıkları sergi ile fotoğraf, resim ve el sanatlarından oluşan eserlerini sergiledi.

Serginin açılışına Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül, Özel Özalp Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Elif Özalp İlhan, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Öğrencilerin çeşitli eserlerini sergiledikleri salonda, kitaplardan yaptıkları top arabası ve Atatürk fotoğraflarından yapılan Türkiye Haritası dikkat çekti.

Öğrenciler kitaplardan oluşturdukları top arabası maketini ‘’Dünyanın En Güzel Savaş Aracını Yaptık’’ sloganı ile sergiledi.

Görsel Sanatlar öğretmeni Hasan Uslu tarafından tasarımı yapılan öğrenciler Didem Zeyrek ve İlsu Kahraman’ın yaptığı 960 adet Atatürk fotoğrafından oluşan Mozaik Türkiye Haritası ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.

Geleneksel yılsonu sergisinde yaklaşık 100 öğrencinin eserlerini ziyaretçilerin beğenisine sunduğunu ifade eden okul müdürü Elif Özalp İlhan, ‘’sadece resim sergisi değil. Aynı zamanda tarih projelerinin de sergilendiği bir gün oldu. Yaklaşık 50 adet fotoğraf, 51 civarında da resmimiz sergileniyor’’ diye konuştu.

Tasarımını hazırladığı mozaik çalışmanın öğrencileri tarafından hazırlandığını belirten Hasan Uslu ise, ‘’İlsu ve Didem, bu mozaik çalışmayı ortaya çıkardılar. Yaklaşık 960 adet Atatürk resminden oluşuyor çalışmamız. Güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum’’ dedi.

Mozaik çalışmayı hazırlayan öğrencilerden İlsu Kahraman, Türkiye haritasını Atatürk ile kaplamanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.