Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 23°C

MGC’den Emniyet Müdürü Çetinkaya’ya ziyaret

MGC’den  Emniyet Müdürü Çetinkaya’ya ziyaret
REKLAM ALANI
Mayıs 7, 2016 7:52 am | Son Güncellenme: Mayıs 7, 2016 8:29 am
1.855
A+
A-

MGC’den

Emniyet Müdürü Çetinkaya’ya ziyaret

IMG_7924

 

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yönetimi, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.

 

 

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, beraberindeki Cemiyet İkinci Başkanı Kadir Tamer, Genel Sekreter Kenan Gürbüz ve Cemiyet Görevlisi Ceyda Yalçınkaya ile Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, İl Emniyet Müdürü Çetinkaya’ya kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Muğla Basınının turizm başta olmak üzere yöre için önemli sayılan diğer tüm konularda duyarlı bir anlayışla görev yaptığına vurgu yapan Başkan Akbulut, “Muğla Emniyet Müdürlüğümüz, ilimizin huzur ve güvenliği için toplum odaklı başarılı çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmaları takdirle izliyor ve destekliyoruz. Basınımız emniyet teşkilatımızın adeta mesai arkadaşlarıdır. Bugüne kadar da bu anlayışla görev yapmıştır. Muğla Basınımız ile Emniyet Müdürlüğümüz arasındaki yıllara dayanan uyumlu çalışma ve samimi diyalog ortamı, bundan sonraki yıllarda da aynı şekilde devam edecektir. Toplumumuzun huzur ve güvenliği için yapılacak çalışmalara Muğla Basını olarak katkı vermeye devam edeceğiz. Bu duygularla çalışmalarınızda başarı dileklerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya da, Muğla ilinin duyarlı bir il olduğunu, yaptıkları çalışmalarda gerek toplumun, gerekse Muğla Basınının ciddi desteklerini yanlarında hissettiklerini ifade etti.

Muğla Basınının çalışmalarından çok memnun olduğunu da vurgulayan İl Emniyet Müdürü Çetinkaya, “Muğla basını ile bugüne kadar uyum içinde çalıştık. Gerek yöremizi gerekse çalışmalarımızı olumsuz etkileyecek hiçbir habere rastlamadık. Bu duyarlı yaklaşımdan dolayı şahsınız başta olmak üzere Muğla Basınına teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretlerle bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmayı önemsiyoruz. Biz de basınımızı mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Zor şartlar altında görev yaptıklarını biliyoruz. Huzur ve güvene ilişkin çalışmalarımızı vatandaşlarımıza basınımız yoluyla ulaştırıyoruz. Bunun için yapılan haberler yöremiz için önem teşkil ediyor. Bugüne kadar herhangi bit olumsuzluğa yol açmayacak şekilde yapılan haberlerden ve çalışmalarımızda bize olan katkılarından dolayı Muğla Basınına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

MGC’nin yeni hizmet ofisinin açılışında bulunduğunu da ifade eden Çetinkaya, Başkan Akbulut ve yönetimine görevlerinde başarı diledi. Başkan Akbulut ise, meslek ve meslektaşlarının çalışma ortamlarına ilişkin talep ve önerilerini İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’ya iletti.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.