Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C
REKLAM ALANI
Aralık 30, 2017 11:49 am
1.519
A+
A-

Özel Çocuklara Yılbaşı eğlencesi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde faaliyet gösteren özel eğitim merkezlerinde eğitim gören bedensel ve zihinsel engelli öğrenciler ve aileleri için yılbaşı eğlencesi düzenlendi.

OMR 0032 -

Ortaca Belediyesi Bahçelievler düğün salonunda yapılan etkinlikte çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Çalan müzik eşliğinde oynanan oyunların ardından, yılbaşı pastası kesildi. Çocuklara gönüllü anneler tarafından örülen şapka, eldiven ve atkıdan oluşan çeşitli hediyeler verildi. Kardan adam önünde hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar, yazdıkları notları dilek ağacına bağladılar.

Öğrenci velisi Suzan Urhan “Böyle etkinlik düzenlendiği için çok mutluyum. Çocuğum engelli olduğu için böyle bir yere gidemiyoruz. Onun için bunu düzenleyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

OMR 0031 -

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik çocuklarımızla neşe içerisinde, coşku içerisinde bir yılı daha uğurladıklarını söyledi.

OMR 0022 -

 

Karaçelik, “ Umuyorum ve diliyorum ki bu çocuklarımızın önümüzdeki yıllarda da bu coşkuları, sevinçleri, bu gözlerindeki gülümseme hiç silinmez. Hayata daha sıcak daha güzel bakmaya devam ederler. Bizde bu vesileyle çocuklarımıza birazcık neşe verebildiysek, onların gülümsemesine biraz katkı koyabildiysek mutluluk duyarız. Bu etkinliği düzenleyen Kent Konseyi’ndeki arkadaşlarıma, öğrencilerimizin öğretmenlerine ve velilere çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı, uzun, neşeli, şiddetsiz bir gelecek yıl diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.